2011. december 24., szombat

5 részes Clinique csomag - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Eladnám Clinique készletemet, mert másik márkából állítottam össze egy olyat, ami jobban megfelel az én bőrtípusomnak. A képek alapján is látszik, hogy főleg a moisturizing gel-t és a smiklemosót használtam. A többi terméket talán 2x vagy 3x. A termékek doboza már nincs meg.
A csomagban szereplő termékek:
1. Dramatically Different Moisturizing Gel (50 ml): Ideális nedvesség-egyensúlyt biztosít az orcákon kellemes érzetű, de a T-zónában vagy a teljes arcon zsíros bőrben.
2. Moisture Surge™ Extended Thirst Relief (15 ml): A könnyű, kellemes krémzselé 24 órára nedvességgel telíti a bőrt. Az apró ráncok eltűnnek, a hámlás és a feszes érzet megszűnik. Helyükre telt, feszes, kellemes érzetű lesz, még a páratartalom változása esetén is.
3. Take The Day Off kétfázisú szem és száj sminklemosó (30ml): A leghatékonyabb kétfázisú sminklemosó tartós/vízálló szem és száj smink eltávolítására. Használat előtt összerázandó.
4. Liquid Facial Soap Mild (200ml): A 3 lépéses bőrápoló rendszer része. Folyékony kiszerelésű arctisztító szappan száraz-normál bőrre, mely gyengéden eltávolitja a napi szennyeződést és zsírokat.
5. Clarifying Lotion Clarifiante (200ml): A 3 lépéses bőrápoló rendszer része. Normál bőrre, az elhalt hámsejteket eltávolító exfoliáló oldat. Ragyogó, egyenletes bőrfelszínt eredményez. Szem környékére ne használja.



Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-16 09:29
. 5 részes Clinique csomag - Jelenlegi ára: 4 500 Ft