2011. október 23., vasárnap

Sötét tűz - Jelenlegi ára: 2 820 Ft


Sötét tűz
A scarnsea-i monostorban történt vérfagyasztó események óta Matthew Shardlake csendesen él Londonban, ügyvédi praxisát építi, és igyekszik távol tartani magát a politikától. Ám amikor elvállalja egy fiatal lány védelmét, ismét kapcsolatba kerül egykori pártfogójával, Thomas Cromwellel - és új megbízást kap... A Vagyonügyi Bíróság egyik hivatalnoka Londonban rálelt a legendás görögtűz elveszettnek hitt képletére. Cromwell Shardlake-et küldi el, hogy szerezze meg, de a hivatalnokot és alkimista testvérét meggyilkolják, a képletnek pedig nyoma vész - tizenkét nappal a király számára tervezett görögtűz-bemutató előtt. Shardlake-nek pontosan ennyi ideje van arra, hogy megtalálja a képletet, és ezzel egy időben bebizonyítsa védence ártatlanságát, a XVI. század legforróbb nyarán, a Cromwell ellen szerveződő összeesküvések nyugtalan légkörében. Ám, éppúgy, mint Scarnsea-ben, itt is minden más, mint aminek látszik...
Részlet a könyvből: "Korán reggel elindultam a Chancery Lane-en lévő házamból egy megbeszélésre a Guildhallba; én képviseltem a városi tanácsot egy perben, ennek kérdéseit kelett tisztáznunk. Jóllehet dolgom végeztével egy sokkal súlyosabb ügy várt, aminek terhe ránehezedett az elmémre, mégis képes voltam egy kis örömöt lelni az enyhe reggeli levegőben, miközben végiglovagoltam a Fleet Streeten. Az időjárás nagyon forró volt május végéhez képest, a nap már izzó gömbként vibrált a tiszta kék égen, én is csak egy könnyű zekét viseltem a fekete ügyvédi talárom alatt. Öreg lovam, Chancery lassú poroszkálása, és a zöld lombozatú fák látványa az ügyvédkedéstől való visszavonulási szándékomra, és egyben a visszataszító londoni zsúfoltság magam mögött hagyására terelték a gondolataimat. Két év múlva betöltöm a negyvenet, ami az regség kezdete. Ha elég jól megy az üzlet, akkor talán abbahagyhatom. Áthaladtam az ősi királyok, Góg és Magóg szobraival ékesített Fleet Bridge-en. Előttem felderengett a City városfala, és felkészítettem magam London bűzére és lármájára. "
SZERZŐ: C. J. Sansom
KIADÓ: Agave Könyvek
KIADÁSI ÉV: 2008
OLDALSZÁM: 450
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 2 820 Ft

Az aukció vége: 2011-10-29 01:10
. Sötét tűz - Jelenlegi ára: 2 820 Ft